Stress- en vermoeidheidsklachten komen steeds frequenter voor en gaan vaak hand in hand. Ze beïnvloeden onze dagelijkse patronen of ze zijn er een direct gevolg van. Met ErgoCoaching herstel je de mentale en fysieke balans door (onbewuste) patronen aan te pakken die je uit evenwicht brengen. 

 

Bouw je energiereserves weer op, leer vaker en dieper te ontspannen en verbeter je kwaliteit van slaap en concentratievermogen.

 

Je ervaart weer balans in jezelf, rust in je hoofd en grip op het leven. Jij staat hierbij centraal, niet de stress en vermoeidheid. Bekijk hieronder de verschillende doelgroepen:

 


Doelgroepen

ErgoCoaching focust zich op verschillende aandoeningen:

  • Chronische Vermoeidheid, CVS en Burn-Out. 
  • Herstel na COVID-19 of hersenletsel.
  • Daarnaast behandel ik vermoeidheidsklachten passend bij chronische pijn aandoeningen zoals fibromyalgie, lage rugklachten en Klachten aan Arm, Nek en Schouders (KANS). 

Combineer het pragmatische van ergotherapie met het gevoelsmatige van NLP:


Ergotherapie

Ergotherapie is een paramedisch beroep, net zoals fysiotherapie en diëtetiek. Met ergotherapie herstel je de balans in jouw leven op voornamelijk activiteitenniveau. De behandeling heeft een praktische insteek. Wat kan je aan op een dag en hoe verhoog je jouw energiereserves op een duurzame manier? Met ergotherapie krijg je hier antwoord op.


NLP coaching

NLP staat voor Neuro Linquïstisch Programmeren. Met NLP leer je omgaan met onderliggende / onbewuste patronen die ervoor zorgen dat je je onzeker of gestresst voelt. Denk hierbij aan perfectionisme, piekeren of omgaan met emoties uit het verleden. In de behandeling worden diepe ontspanningsoefeningen en tijdlijntherapie toegepast.Je bent op je gelukkigst als dat wat je denkt in overeenstemming is met wat je doet.


Pim: "Ik werk cliëntgericht. Dit betekent dat je zelf betrokken wordt in het behandelproces. Jij hebt jouw levenservaring, ik heb mijn ervaring als ErgoCoach. Samen gaan we opzoek naar wat het beste is voor jou. Aangezien elke hulpvraag van elkaar verschilt is het vooraf niet aan te geven hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook hierover gaan we in gesprek. Neem hiervoor gerust contact met me op."