Volgende training: Van overspanning naar ontspanning

 

Start: 22-02-2020

Trainers: Pim van Keeken en Thérèse Janssen

Locatie: Zicht, Persingen

 

Bekijk hieronder alle informatie:

 


 

Van Overspanning naar Ontspanning:

 

Wat je vasthoudt raak je kwijt

Wat je loslaat blijft bij je

 

Wat je vrij laat komt naar je toe

  

 

In onze huidige samenleving ervaren meer mensen symptomen van stress.

 

Niet iedereen ziet dit als een belemmering.

 

Maar soms weet jij het even niet meer, jij hebt het gevoel, dat jij uit balans raakt, jouw focus neemt af, jij bent niet meer tevreden in hoe jij het doet, jouw piekergedrag wordt groter…

 

Dan is het tijd om te gaan zitten!

 

In de training, die wij hiervoor hebben ontwikkeld, gaan wij samen onderzoeken, waar de signalen vandaan komen. Hoe leer jij jouw signalen waar te nemen, te erkennen en hier vervolgens de juiste keuzes in te maken, waardoor het leven weer aantrekkelijker wordt.

 

Visie

Werken aan stress- en burn-outklachten vraagt wat van je. De klachten zijn vaak een uiting van zowel (complexe) lichamelijke, psychologische als sociale patronen die elkaar in stand houden of versterken. Dit maakt, dat het lastig voor je kan zijn om deze patronen te doorbreken.

 

Het is om die reden, dat we de kracht en expertise van een coach/trainer combineren met ergotherapie. Deze twee werelden versterken elkaar enorm. Vanuit een brede visie krijg jij persoonlijk advies op maat, zodat jij de stappen gaat maken naar een ontspannen leven.

 

Uit ervaring weten wij, dat het werken in een kleine groep met het thema spanning/ontspanning het meest effectief is. Je krijgt de volle aandacht van je trainers en je leert daarnaast van de ervaringen van je medecursisten. Het vertrouwen en de veilige omgeving geven ruimte om te voelen, te delen en te groeien.

 

Wij werken met twee trainers in een groep van maximaal acht personen. Hierdoor leveren wij dè kwaliteit, die voor ieder zijn persoonlijke aandacht van belang is.

 

 

 


Je bent op je gelukkigst als dat wat je denkt en voelt

in overeenstemming is met wat je doet.


Resultaat

Hoe mooi zou het zijn, wanneer jij preventief leert signaleren welk stresssignaal jou belemmert in jouw dagelijks leven?

Hoe zou het zijn om jouw gewoontepatroon kritisch onder de loep te nemen?

Hoe zou het zijn om meer plezier en ontspanning te ervaren in dat wat jij doet?

Hoe ziet de training er in grote lijnen uit?

Wij bieden een 3-daagse training aan (zie indeling hieronder). De trainingsdagen zijn niet aansluitend. Er zit steeds een periode van ongeveer 3 á 4 weken tussen. Hierdoor kun je de ervaringen en leermomenten toetsen in jouw dagelijks leven.

 

Persoonlijk 1 op 1 intake:

Voor de start van de training wordt elke deelnemer uitgenodigd voor een persoonlijk 1-op- 1 intakegesprek. Dit gesprek geeft ons als trainers de juiste informatie, waardoor wij zoveel mogelijk op maat de training kunnen aanbieden.

 

Ook tussen de trainingsdagen door plannen wij een coachgesprek 1-op-1 met jou. Een aantal weken na beëindiging van de training heb jij nogmaals een coachgesprek, hoe het in de praktijk gaat.

 

Indeling training:

Dag 1 : Symptomen en signalen, herkenning en erkenning

Dag 2 : Wat houd ik in stand, hoe ga ik om met een veranderende omgeving?

Dag 3:  Wat en hoe pak ik niet meer vast en laat ik los, hoe leer ik mijzelf herwaarderen?

 

Wanneer

Wij starten op 22-02-2021  de training ( maximaal 8 personen ) van 9.30-16.30 Jouw en onze veiligheid staan voorop. Vandaar dat wij de gestelde RIVM richtlijnen toepassen. De startdatum is bekend, de overige 2 dagen plannen we met jullie samen in overleg.

 

Arrangement

De training gaan wij geven op een bijzondere plek namelijk ZICHT in Persingen, bij Nijmegen. Investering  voor de training inclusief 2 uur coaching bedraagt € 1500,00 exclusief BTW. Arrangementkosten zijn voor 3 dagen totaal € 72,00 exclusief BTW.

 

Wie zijn wij?

 

Pim van Keeken

“Als ergotherapeut coach ik op resultaatgerichte wijze mensen met chronische stress- en vermoeidheidsklachten in het significant verbeteren van hun levenskwaliteit. Zowel binnen de eerstelijns zorg in Nijmegen als binnen de revalidatie.”

 

Therese_training1Thérèse Janssen

Sinds 1997 geef ik met veel plezier in allerlei disciplines, individueel als ook groepstrainingen en coaching.

 

www.therese-tijdvoorverandering.nl

 

Bekijk hieronder de impressie van onze prachtige locatie voor de training: