Stress-, overprikkelings- en vermoeidheidsklachten komen steeds frequenter voor en gaan vaak hand in hand. Ze beïnvloeden onze dagelijkse patronen of ze zijn er een direct gevolg van. Met ErgoCoaching herstel je de mentale en fysieke balans door (onbewuste) patronen aan te pakken die jou uit evenwicht brengen. 

 

Bouw je energiereserves weer op, leer vaker en dieper te ontspannen en verbeter je kwaliteit van slaap en concentratievermogenJe ervaart weer balans in jezelf, rust in je hoofd en grip op het leven. Jij staat hierbij centraal, niet de stress, prikkels en vermoeidheid.  


Doelgroepen

  • Chronische VermoeidheidCVS en Burn-Out. 
  • Herstel na COVID-19 of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
  • Daarnaast behandel ik vermoeidheidsklachten passend bij chronische pijn aandoeningen zoals fibromyalgielage rugklachten en Klachten aan Arm, Nek en Schouders (KANS). 


"De behandeling is gericht op de balans tussen het pragmatische en gevoelsmatige"


Ergotherapie

Met ergotherapie herstel je de balans in jouw leven op voornamelijk activiteitenniveau. De behandeling heeft een praktische insteek maar neemt je ook mee in de gevoelsmatige kant binnen de activiteiten die je uitvoert. Wat kan je fysiek en mentaal aan op een dag en hoe verhoog je jouw belastbaarheid op een duurzame manier? Met ergotherapie krijg je hier antwoord op.


Sensorische integratie:

Overprikkelingsklachten zorgen ervoor dat we de verbinding met onszelf en onze omgeving kunnen kwijtraken. Binnen de behandeling van Sensorische Integratie (SI) wordt je stapsgewijs geadviseerd over hoe jij invloed kan uitoefenen op deze klachten om deze verbinding te herstellen.Je bent op je gelukkigst als dat wat je denkt in overeenstemming is met wat je doet.


Pim: "Ik werk cliëntgericht. Dit betekent dat je zelf betrokken wordt in het behandelproces. Jij hebt jouw levenservaring, ik heb mijn ervaring als ErgoCoach. Samen gaan we opzoek naar wat het beste is voor jou. Aangezien elke hulpvraag van elkaar verschilt is het vooraf niet aan te geven hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook hierover gaan we in gesprek. Neem hiervoor gerust contact met me op."